Aktuality
obrázek

19.5.2017 Magazín „GASTRO & REPORT MINUTKA“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 1 / 2017
název článku: Oslovili jsme srdce místních lidí

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

23.8.2012 Časopis „Tophotelierstvo 2012“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 2012
název článku: Tajomstvo ideálnej kuchyne

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

29.6.2012 Časopis „Gastro & Report“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 1 / 2012
název článku: GASTRO TOUR 2012

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

4.2.2011 Časopis „GASTRO plus“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 07 – 08 / 2010
název článku: BEZ VZDUCHU TO PROSTĚ NEJDE …

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

30.8.2010 Časopis „gastromagazín“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 02 / 2010
název článku: Gastronomie za mřížemi

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

26.8.2010 Ročenka „Top hotelierstvo“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 2010
název článku: Čistý vzduch pre každú kuchyňu a reštauráciu

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

25.3.2010 Časopis „GASTRO & HOTEL“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás

číslo: 02 / 2010
název článku: Jak zajistit čistý vzduch v kuchyni?

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

8.12.2009 Magazín „FOOD SERVICE“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás
vydání: 11/2009
název článku: Čerstvý vzduch pro každou kuchyni

Stáhněte si článek ve formátu pdf

obrázek

29.9.2009 Časopis „AHR ● FÓRUM ČESKÉHO POHOSTINSTVÍ“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 06 / 2009
název článku: ATREA: Čistý vzduch v restauraci je náskok před konkurencí

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

18.7.2009 Časopis „hotelier“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 03 / 2009
název článku: Vetracie systémy pre kuchyne

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

18.7.2009 Časopis „GASTRO plus“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 03 / 2009
název článku: Moderní restaurace = účinný větrací systém

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

13.07.2009 Časopis „gastromagazín“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 01 / 2009
název článku: Dokonalá klimatizace snižuje náklady a vytváří kvalitní pracovní prostředí

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

13.07.2009 Časopis „gastromagazín“

autor: Tomáš Kott | rubrika: Napsali o nás

číslo: 01 / 2009
název článku: Varný blok je srdcem kuchyně

Stáhněte si článek ve formátu pdf


28.11.2007 Dvouměsíčník „Top trendy v hotelierstve“

autor: Ing. Daniel Morávek | rubrika: Napsali o nás

ročník: 1 / 2007
název článku: Osvetľovacie a vetracie stropy – riešenia pre modernú kuchyňu

Stáhněte si článek ve formátu pdf


22.08.2007 Časopis „GASTRO plus“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás

číslo: 3
název článku: K příjemnému posezení v restauraci patří i čistý vzduch

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

30.06.2007 Časopis „GASTRO plus“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás

číslo: 6
název článku: Větrací systémy pro průmyslové kuchyně

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

30.04.2007 Časopis „GASTRO plus“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás

číslo: 4
název článku: Větrání prostorů pro sport a relaxaci v hotelích

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

28.02.2007 Časopis „GASTRO plus“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás

číslo: 2
název článku: Vyvětrat kuchyň neznamená otevřít okno

Stáhněte si článek ve formátu pdf


4.10.2006 Časopis „interiér“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás
číslo: 3/2006
název článku: Větrací stropy pro kuchyňské provozy

Stáhněte si článek ve formátu pdf

9.6.2006 Magazín „FOOD SERVICE“

autor: Petr Hořejš | rubrika: Napsali o nás
vydání: 05/2006
název článku: Komplexní řešení větrání kuchyňských provozů

Stáhněte si článek ve formátu pdf

1-20/26 stránka: 1 [ ]