Aktuality
obrázek

20.7.2021 GASTRO REPORT & MINUTKA – Největší centrální kuchyně v Česku

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Napsali o nás
Přečtěte si článek "Největší centrální kuchyně v Česku" z časopisu „GASTRO REPORT & MINUTKA“ z jara 2021.

obrázek

19.4.2021 Větrací a klimatizační strop TPV do největší kuchyně v ČR

autor: ATREA s.r.o. | rubrika: Napsali o nás
ATREA vybavila větracím a klimatizačním stropem TPV největší kuchyni v ČR, která se nachází ve společnosti ŠKODA AUTO.

obrázek

1.4.2021 Článek v deníku z 31. 3. 2021

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Napsali o nás
Přečtěte si článek "Když se řekne Jablonec..." uvedený v periodiku deník v příloze Okno do Libereckého kraje ze dne 31. 3. 2021.

obrázek

18.12.2020 Článek na serveru iDnes.cz z 11. 12. 2020

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Napsali o nás
Přečtěte si článek "Opatření proti šíření onemocnění COVID-19 versus moderní technologie" uvedený na serveru iDnes.cz dne 11. 12. 2020.

obrázek

9.7.2020 Rozhovor s Danielem Morávkem z přílohy Jablonec nad Nisou MF DNES z 29. 06. 2020

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Napsali o nás
Přečtěte si rozhovor s Danielem Morávkem, jedním z majitelů společnosti ATREA, který vyšel v příloze Jablonec nad Nisou MF DNES dne 29. 6. 2020.

obrázek

27.1.2020 Diplom z veletrhu DANUBIUS 2020

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Získaná ocenění
Letošní první diplom získala naše digestoř OPTIMA, která zvítězila v rámci veletrhu DANUBIUS GASTRO v Bratislavě.

obrázek

2.5.2019 Celoplošný větrací a klimatizační podhled ATREA v Solnici – České Budějovice

autor: Kateřina Konopásek | rubrika: Odborné články a publikace
ATREA nevyrábí jen jednotky pro rodinné domy a průmysl, ale má i divizi pro větrání KUCHYNÍ 💪, která dodává větrací systémy nejen do velkokuchyní. Mezi poslední zajímavé realizace patří Restaurace SOLNICE v Českých Budějovicích.

obrázek

9.1.2019 TOP HOTELNICTVO / HOTELNICTVÍ větrání velkokuchyní

autor: ATREA s.r.o. | rubrika: Napsali o nás

číslo: 11 / 2018
název článku: Větrání (Velko)kuchyní je zásadní

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

13.11.2018 GASTRO A REPORT Minutka – Dva tisíce porcí denně

autor: ATREA s.r.o. | rubrika: Napsali o nás

číslo: 3 / 2018
název článku: Dva tisíce porcí denně

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

4.5.2018 Magazín "GASTRO & REPORT MINUTKA"

autor: ATREA s.r.o. | rubrika: Napsali o nás

číslo: 1 / 2018
název článku: Zelená oáza klidu a pohody

Stáhněte si článek ve formátu pdf


obrázek

9.10.2017 Ocenění GRAND PRIX veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

autor: Tomáš Kott | rubrika: Získaná ocenění

Na prestižním veletrhu FOR GASTRO A HOTEL získala společnost ATREA nejvyšší ocenění GRAND PRIX