ATREA s.r.o. www.atrea.cz

Vývojář v oboru chladivových systémů a tepelných čerpadel

Datum: 25.11.2019
Autor: Zuzana Augustínová

Aktuality

Náplň práce:

Spolupráce na vývojovém konceptu

Požadujeme:

Nabízíme:

NÁSTUP MOŽNÝ IHNED

Máte-li zájem o tuto pozici, prosím, vyplňte a odešlete níže uvedený kontaktní formulář:

 - takto označené údaje jsou povinné

required
required
required
required

Životopis (PDF, DOC - max. 2 MB)

Prohlášení uchazeče o zaměstnání - ochrana osobních údajů při zaslání životopisu ve výběrovém řízení

Uchazeč o zaměstnání:
Prohlašuji, že doručením životopisu společnosti ATREA s.r.o., sídlem Československé armády 32, 466 05 Jablonec nad Nisou souhlasím s tím, aby tato společnost zpracovávala nejdéle po dobu 1 roku a využila pouze v rozsahu pro personální účely nebo zasílání vhodných nabídek zaměstnání mnou poskytnutá osobní data a údaje pro účely výběrového řízení na nabízenou pracovní pozici a to výlučně v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení Směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Dále prohlašuji, že si jsem vědom svých oprávnění, zejména:


Správce je oprávněn svoji politiku ochrany osobních údajů pozměnit tak, aby odrážela její aktuální přístup k ochraně osobních údajů. V případě takové změny o ní bude uchazeč o zaměstnání vyrozuměn.

© ATREA s. r. o. 1998-2020