Gastronomický festival GASTRO TOUR

Datum: 15.2.2012
Autor:

Čtyřdenní program zahrnoval na dvou tematicky oddělených podiích odborné přednášky, výukové programy a semináře, spojené s degustacemi určené pro registrované profesionály. Prezentoval gastronomické koncepty a gastrotechnologie, nové produkty na trhu formou živých kuchařských a cukrářských prezentací.

Společnost ATREA se prezentovala formou funkčního větracího a klimatizačního stropu TPV, vybaveného nejmodernější technologií filtrace odpadního vzduchu pomocí UV-C záření, která garantuje likvidaci tukových částic a ostatních organických sloučenin s účinností až 99 %. Výsledkem je čistý vzduch zbavený veškerého zápachu. Výhodou této technologie je až několikanásobné prodloužení životnosti celého vzduchotechnického systému, nulové riziko vzniku požáru a možnost vyústění odpadního vzduchu kamkoliv bez rizika negativního vlivu na okolí.

Za tento exponát byla odbornou porotou udělena Hlavní cena za koncept kuchyně a přínos v oboru gastronomie.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo konkrétních požadavků na návrh systémů, posouzení energetické náročnosti nebo optimalizaci hygieny provozu nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.